extra programma 2020

In de oude treinwagons van de Rijtuigenloods vinden extra programma-onderdelen van Raising the Future plaats. Hieronder een overzicht van deze onderdelen, zoals die gepland stonden voor 2020. Kleine aanpassingen daargelaten, zal dit ook het programma voor Raising the Future 2021 zijn.

20200220-plattegrond-1.jpg

De Werkwagon
09:00 - 18:00
raising the future huiskamer

Het idee achter Raising the Future is zeer actueel en zal dat de komende jaren blijven. De discussies en dialogen van het congres zullen doorklinken en voortgezet worden. Raising the Future is na 19 maart niet afgelopen, maar eigenlijk net van start gegaan. Wil je meer weten, bijdragen en in gesprek gaan met de initiatiefnemers? Kom naar de Raising the Future Huiskamer.

Postwagon 1
09:00 - 18:00
silent cinema

Op Raising the Future valt van alles te ontdekken. Stap binnen in Postwagon 1 voor de Silent Cinema. Zet een van de koptelefoons op en laat je inspireren door talks en filmpjes van sprekers uit binnen- en buitenland. Alle korte films in de Silent Cinema gaan over de thema’s van Raising the Future. De Silent Cinema is de hele dag door te bezoeken. Je kunt zo lang of kort blijven als je zelf wil.

Postwagon 2
09:30 - 10:00
vr experience
met andere ogen

Terwijl maatschappelijke debatten verharden is het steeds moeilijker om je in de ander te verplaatsen. Via virtual reality stap je in het leven van anderen. Verplaats je in de leefwereld van mensen die je (nog) niet zo goed kent, of misschien wel nooit mee in aanraking komt. Na afloop ga je onder leiding van een ervaren trainer van Critical Mass met elkaar in gesprek over wat je herkent uit je eigen leven, hoe je hiermee om wil gaan en hoe je zelf – in je dagelijks leven én op de werkvloer – bij kan dragen aan een inclusieve leefomgeving waarbinnen iedereen zich veilig en gewaardeerd voelt. Let op: er zijn per ronde slechts 20 plekken beschikbaar. Tickets verkrijgbaar bij de ingang van Postwagon 2.

Let op: 20 plekken per ronde, haal je ticket op bij de ingang van Postwagon 2

12:00 - 12:30
vr experience
met andere ogen
14:00 - 14:30
vr experience
met andere ogen